Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
  Widok do druku | Powiadom przyjaciela

wycieczka
Autor Wiadomość
PostWysłany: Pon Lip 14, 2008 12:01 pm 

Dołączenie:Wto Maj 27, 2008 3:20 pm
Jeżeli ktoś lubi podróżować to Bognor jest fajnym miejscem. Blisko do Londynu, Brighton, Portsmouth, Southampton. Bilety na pociąg w granicach 10-15 GBP/2 str. serdecznie polecam.

Raportuj ten post
Odpowiedz z cytatem  

Re: wycieczka
PostWysłany: Śro Lis 19, 2008 12:07 pm 

Dołączenie:Śro Lis 19, 2008 11:19 am
A powiedz mi właśnie jeśli chodzi o spędzanie czasu wolnego, można wypozyczyć np jakies rowery tam? może znasz jakieś fajne mniej znane miejsca warte odwiedzenia, bo ja lubie spędzać aktywnie czas żeby nie wydawać może kasy na jakieś puby albo kino ;)

Raportuj ten post
Odpowiedz z cytatem  

PostWysłany: Śro Lis 26, 2008 4:26 pm 

Dołączenie:Wto Maj 27, 2008 3:20 pm
Możesz sobie wypożyczyć rower na Butlinsie lub takie samochodzik rowerkowy i możesz pojezdzić sobie. Możesz iść na korty lub basen, chyba że wolisz ekstremalne sporty to w Chichester ok.15min od Bognor jest fajna sciana do wspinania. Zawsze mozesz biegać po kamieniach nad morzem. Pozdrawiam ciepło

Raportuj ten post
Odpowiedz z cytatem  

PostWysłany: Nie Sty 25, 2009 12:09 pm 
A co z Minehead? Jest miejsce, które warto odwiedzić, jakieś zabytki?

Raportuj ten post

Odpowiedz z cytatem  

PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 12:59 am 
Cześć,
ja jeszcze nigdy nie wyjeżdżam ale staram się do ośrodków wypoczynkowych Butlins. Napiszcie mi proszę, jak wygląda miejscowość w której znajduje się ośrodek kolo Londynu ( Bognor). Czy blisko jest to olbrzymie centrum handlowe o którym czytałam, że to największe w okolicy? Jak daleko znajduje się centrum miasta od ośrodka i miejsc zamieszkania pracowników? Gdzie jest stacja koejowa aby dojechać do Londynu?
Czy w miasteczku jest może polska wpólnota w kościele katolickim? Czy jest jakieś centrum lub college który organizuje kursy języka angielskiego, te kursy z certyfikatem Cambridge? Bardzo lubię sklepy charytatywne, czy są jakieś w pobliżu? ( Oxfam, British Red Cross, British Heart Foundation, Cancer Care lub inne ). Z jakich atrakcji bezpłatnie w ośrodku korzystają pracownicy a za jakie muszą placić? Czy są dla nich jakieś zniżki? Czy jest dostęp do internetu gdzieś? Ile kosztuje? Czy w miasteczku jest biblioteka publiczna?
Czy trzeba poruszać się autobusem czy miasteczko jest niewielkie i dotrze się do niego pieszo i przejdzie przez niego szybko. Czy w okolicy sa tzw. Jumble, czyli wyprzedaże z bagażników samochodu albo inaczej pchli targ ( car boot sale ) a może szkolna wyprzedaż.
Dziękuje za odpowiedzi, pozdrawiam

Raportuj ten post

Odpowiedz z cytatem  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Możesz zakładać nowe tematy na tym forum
Możesz odpowiadać w tematach na tym forum